Voorstellen

In 1985 opende mijn opa en oma ‘t stenenwinkeltje, gevestigd in de Tempelierstraat te Haarlem. Met streven de vertrouwde juwelier te worden waar je terecht kon voor al je prachtige sieraden, horloges, edelstenen, goede service én persoonlijke aandacht. Na een aantal jaar zijn zij verhuisd naar Santpoort-Noord waar zij de winkel op dezelfde manier voortgezet hebben. Vanaf jongs af aan ben ik dus opgegroeid met sieraden en alles wat ermee te maken heeft. Zo ging ik vroeger mee naar beurzen, markten en werd ik op drukke dagen ingezet in de winkel.

Een aantal jaar geleden heeft mijn vader de winkel overgenomen en de naam veranderd naar ”EDELSH”. Een reden om deze webshop te starten is om kwalitatieve producten te verkopen voor een betaalbare prijs! Want wie wil dat nou niet?

 

Edelsh?

    De naam Edelsh bevat meerdere aspecten, maar het eerste wat misschien opvalt is het woord zelf, edel. Dit is tot stand gekomen doordat mijn opa en oma voornamelijk edelstenen verkochten. Daarnaast zitten de namen van mijn vader en van mijzelf erin verwerkt. Mijn vader heet namelijk EDwin en mijn naam is SHanna.